MODALITATI DE PLATA

Plata Ramburs numerar

Pentru ca Dvs sa aveti siguranta ca primiti ceea ce ati solicitat, fiind vorba in 99% dintre cazuri de cadouri personalizate, modalitatea de plata preferata de noi este plata ramburs. Adica in momentul primirii coletului, achitati contravaloarea comenzii Dvs.

Aveti posibilitatea de a verifica mai intii continutul coletului si sa platiti dupa ce  v-ati  convins ca ceea ce ati primit este ceea ce ati comandat. In asa fel evitam situatiile neplacute.

Virament bancar

Daca dispuneti de Internet Banking si nu doriti sa platiti in numerar, puteti efectua  plata si prin virament bancar,  in contul firmei noastre, datele le regasiti pe pagina principala a siteului.

Ceea ce trebuie sa stiti este ca in acest caz coletul va pleca doar dupa ce contravaloarea produselor va fi disponibila pe contul nostru.

Plata On-Line

Deocamdata aceasta metoda de plata nu este disponibila, dar se lucreaza la implementarea acesteia.

LIVRARE


Livrarea produselor se face prin intermediul societatii de curierat rapid FAN Courier

Unde Livram?
Produsele comandate se livreaza in toata tara fara exceptie.

Cat costa transportul?
Pretul transportului pentru fiecare comanda in parte se poate afla introducand produsele in cos. Pretul transportului creste in functie de greutatea totala a produselor alese. Pentru comenzi mai mari de 300lei, transportul este gratuit.

In cat timp primesc produsele comandate?
Produsele le primiti in cca. 24-48 ore.

Dupa confirmarea telefonica a comenzii dvs. se vor face pregatirile de expediere dupa cum urmeaza:
– In cazul comenzilor depuse pana la ora 12:00 (Luni-Joi) vor fi expediate in acelasi zi, aceasta insemnand ca vor fi inmanate dvs. in principiu a doua zi. 
– Toate comenzile care vor fi validate dupa ora 12:00 ziua respectiva, vor fi expediate doar ziua urmatoare. Momentul livrari la domiciliul dvs. avand loc doar peste 48 de ore in zile lucratoare.
– Comenzile depuse Vineri pana la ora 12:00 vor fi expediate in aceeasi zi cu livrare Luni. (exceptie facand comenzile in regim de urgenta pentru care se doreste livrare Sambata si care vor contine intreg pretul transportului plus posibile taxe de urgenta cerute de curier)

– Comenzile depuse Vineri dupa ora 12:00 vor fi expediate Luni.

– Livrare Sambata, este posibil insa curierul solicita o suprataxa care va va fi comunicata de colegii de la Servicii Clienti.
Pentru livrare sambata sau in regim de urgenta, va rugam sa ne contactati telefonic si vom face tot posibilul ca dumneavoastra sa primiti coletul la timp.

Important!
Pentru a evita returul comenzii, va rugam indicati cu exactitate toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda.In cazul in care nu veti fi gasit acasa, coletul poate fi predat persoanei pe care dvs. ati imputernicit-o sa plateasca produsele si transportul. In caz contrar va veti prezenta cat mai urgent la sediul curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. In cazul livrarilor partiale, clientul va plati numai contravaloarea produselor livrate.